Support FAQ ⚙️

thatsluck dhukungan faq

Aku ndownload piranti lunak, nanging ora bisa nggunakake sawetara fitur, kenapa? Program diundhuh kanthi gratis, sawetara pancen Gratis, sing liya kudu diaktifake nganggo kode. Kanggo ngerti carane njaluk a kode aktivasi waca kaca Faq Blanja.

 

►Aku kelangan kode aktivasi piranti lunak, apa aku bisa njaluk liwat email? Kode aktivasi kasebut ana ing manual Kindle sing didol ing Amazon, mula panjaluk kasebut kudu dikirim langsung menyang dhukungan Amazon.

 

►Aku ndownload piranti lunak nanging Windows ngelingake yen bisa mbebayani, kenapa? Program-program saka ThatsLuck kabeh aman lan 100% bebas virus, ora duwe sertifikat sing diwajibake Microsoft supaya ora nampilake peringatan kasebut (sertifikat kasebut dibayar), bisa uga kedadeyan wiwitan program pisanan katon ana peringatan sing uga dikenal kanthi jeneng "layar cerdas".

 

 

Ing kasus iki, klik ing item "Informasi liyane" banjur ing "Run wae".

 

►Antivirusku ndeteksi trojan ing program, kenapa? Kaya sing wis ditulis sadurunge, kabeh program ThatsLuck bebas 100% virus. Nanging, nalika dikompres karo kompiler sing nyusun eksekusi kanggo nyuda ukurane lan mulane nyepetake undhuhan, kedadeyan sawetara antivirus gratis (utamane Avast) ngasilake alarm palsu, ngalangi utawa mbusak file kasebut kabeh saka komputer. Ing kasus iki, aku nyaranake ngganti antivirus. aman, disertifikasi lan diverifikasi. ThatsLuck.com NON ngemot Trojan, spyware, virus utawa komponen liyane sing bisa ngrusak komputer sampeyan. Yen sampeyan ngeklik link ing ngisor iki, sampeyan bisa mriksa laporan keamanan kui kanggo ThatsLuck.com dal Laporan Transparansi Google.

 

►Sawise miwiti program pesen kesalahan iki muncul, kenapa?

 

 

Kabeh program butuh sambungan internet aktif supaya bisa digunakake, pesen iki kesalahan 1784 nuduhake manawa sambungan jaringan ilang utawa alon banget, priksa banjur coba miwiti piranti lunak maneh.

 

►Apa bisa nggunakake program ing Mac? Program-program saka ThatsLuck - kajaba sing ditemtokake - dienkode minangka 32/64 bit Windows executable. Wangsulane ora, nanging aku ora bisa ngilangi manawa nggunakake emulator Windows kanggo Mac bisa digunakake kanthi aman.

 

► Apa syarat minimal kanggo mbukak program? Ing ngisor iki: PC kanthi sistem operasi Windows 7 utawa luwih dhuwur, ram 2 GB, layar kanthi resolusi minimal 1366 × 768.

 

►Program roulette sing diunduh lan diaktifake ora diklik kaya ing meja game casino, kepiye cara bisa ndandani? Iki bisa gumantung karo macem-macem faktor, nanging kalorone solusi sing meh mesthi bisa digunakake yaiku miwiti program "minangka administrator". Kanggo nindakake iki, klik ing file sing bisa dieksekusi kanthi tombol mouse nengen banjur pilih pilihan "mbukak minangka administrator". Bab liyane penting banget yaiku folder program sing dununge ing desktop lan aja nganti root hard disk utama (biasane C :), ing endi, umpamane, folder Windows uga dununge.

 

►Aku duwe loro komputer lan laptop, apa aku bisa nggunakake program ing kabeh PC? Ya mesthine, yen sampeyan pengin uga bisa ngirim lan miwiti langsung saka pendrive USB ing PC sing sampeyan pilih.

 

►Aku ora duwe sing maca kanggo ebooks Kindle, kepiye cara maca buku kanggo nemokake kode aktivasi? Yen sampeyan nggunakake PC utawa Mac, sampeyan bisa ndownload Aplikasi gratis Amazon kanggo Pc / Tablet / Smartphone iOS lan Android sampeyan.

Ora nemu wangsulan sing sampeyan goleki? ►Hubungi kula lan ndhuwur kabeh ndhaptar YouTube kanggo pratinjau babagan piranti lunak sing bakal teka!