Shopping FAQ 🛍️

thatsluck fa blanja

►Di endi aku bisa nemokake kode aktivasi? Kasedhiya ing ebook sing bisa dituku 1-Klik⚡ ing Amazon. Bukak menu Tuku🔑 sing sampeyan temokake ing ndhuwur iki lan pilih pasar ing negara sampeyan.

 

►Apa ngemot manual kasebut? Manual ngemot kode aktivasi, pandhuan download lan sawetara faq iki. Pandhuan lengkap ana ing kiriman ing ndhuwur ThatsLuck lan ing video ing YouTube

 

►Napa murah banget? Manual saka ThatsLuck duwe rega sing pas supaya bisa diakses kabeh pangguna.

 

►Aku ora duwe akun Amazon, apa aku bisa mbayar nganggo PayPal? Ora, mung tuku ing pasar Amazon ing negara sampeyan sing bisa. Pilih situs Amazon saka menu Tuku 🔑 lan download ebook Sedulur karo 1-Klik⚡

 

►Anzon ora ana ing negaraku, apa aku bisa mbayar nganggo kertu kredit? Ora, mung tuku ing Amazon sing bisa ditindakake. Mesthi wae, sampeyan bisa njaluk kanca saka negara liya supaya tuku ebook kanggo sampeyan.

 

►Aku ora duwe sing maca kanggo ebooks Kindle, kepiye cara maca buku kanggo nemokake kode aktivasi? Yen sampeyan nggunakake PC utawa Mac, sampeyan bisa ndownload aplikasi Amazon gratis ing link iki https://www.amazon.com/kindle-dbs/fd/kcp kanggo Pc / Tablet / Smartphone iOS lan Android sampeyan.

 

►Aku ora bisa ndeleng buku, apa bisa nampa kode utawa ebook liwat email? Yen ana masalah karo ebook sampeyan kudu ngubungi dhukungan Amazon, ora ana ebook utawa kode sing bakal dikirim liwat email, amarga bakal nglanggar aturan Amazon.

 

► Apa nganyari kanthi gratis utawa aku kudu tuku kode aktivasi anyar? Panggunaan piranti lunak digandhengake karo sing dilaporake Syarat lan katemtuan, sing kudu diwaca kanthi tliti lan sing sampeyan implisit nampa kanthi nggunakake piranti lunak utawa kanthi tuku manual ing Amazon.

 

►Aku salah tuku manual, apa aku bisa ngganti? Ora ana pangowahan utawa penggantian, mula aja takon.

 

►Anzon ora ngidini aku tuku manual, kenapa? Amazon nglacak kabeh pelanggan, sampeyan bisa uga dilaporake amarga nindakake salah ing pasar, amarga iki sampeyan kudu langsung ngubungi dhukungan Amazon.

Ora nemu wangsulan sing sampeyan goleki? ►Hubungi kula lan ndhuwur kabeh ndhaptar YouTube kanggo pratinjau babagan piranti lunak sing bakal teka!