Privacy Policy

Questo sito non raccoglie dati personali, raccoglie solo i cookie di coloro che non hanno settato il browser in modo da disattivarli.

Kabeh prakteke, selaras karo GDPR sing berlaku wiwit 25/05/2018, informasi iki ditulis kanthi cara paling gampang.

Sapa wae sing pengin nulungi aku bisa ditampa lan bisa nulis menyang Luigi TaIamo, sing tanggung jawab kanggo ngolah lan nglindhungi data, ing alamat email ing ngisor iki: adm @thatsluck.com

Kanggo sing duwe minat, uga kudu, iki ana informasi luwih lengkap.

Informasi kasebut kanggo nggawe pengunjung ngerti situs kasebut ThatsLuck.com cara ngolah data pribadi babagan dheweke, selaras karo Keputusan Legislatif 196/2003 ("Kode Privasi") lan Peraturan (UE) 2016/679 ("GDPR").

Situs kasebut ThatsLuck.com nglumpukake data navigasi statistik kanggo ngerti pirang-pirang pengunjung sing mbukak kaca lan alamat IP saka sing ndownload piranti lunak, data kasebut ora diwartakake marang sapa wae lan mung digunakake kanggo nambah konten situs.

Pemrosesan data pribadi ditindakake kanthi nggunakake prosedur elektronik lan media kanggo wektu sing penting banget kanggo nggayuh tujuan data diklumpukake lan, ing kasus apa wae, tundhuk karo prinsip keadilan, koreksi, non-keluwih, lan relevan sing diwenehake kanggo miturut undang-undang saiki. privasi.

ThatsLuck.com bisa nggunakake plug-in sosial sing diarani. Plug-in sosial minangka alat khusus sing ngidini sampeyan nggabungake fungsi jaringan sosial langsung menyang situs web (kayata fungsi "kaya" Facebook).

Kabeh plug-in ing situs kasebut ditandhani nganggo logo sing diduweni dening platform referensi (kayata Facebook, Google, Twitter, YouTube, Amazon).

Nalika sampeyan ngunjungi kaca situs lan sesambungan karo plug-in, informasi sing cocog bakal dikirim saka browser langsung menyang platform target lan disimpen ing sisih kasebut.

Kanggo informasi babagan tujuan, jinis lan cara pangumpulan, pamrosesan, panggunaan lan panyimpenan data pribadi dening platform eksternal, uga kanggo metode kanggo nggunakake hak sampeyan, waca kebijakan privasi sing diadopsi situs masing-masing.

ThatsLuck.com ngemot link menyang situs eksternal: jelas ora tanggung jawab kanggo perawatan privasi situs kasebut.

Subyek sing diarani data pribadi kasebut, duwe hak nggunakake hak kasebut kanthi cara lan wates sing ditemtokake dening undang-undang privasi saiki lan duwe hak njaluk:

  • akses (bisa njaluk konfirmasi manawa data diproses utawa ora, uga klarifikasi luwih lengkap babagan informasi sing diarani ing Pemberitahuan iki, uga kanggo nampa data kasebut, miturut wates kesesuaian);
  • mbenerake (bisa uga njaluk mbenerake utawa nambah data sing bisa diwenehake marang kita utawa ing kasus sing ana ing tangan kita, yen ora akurat);
  • pembatalan (bisa njaluk supaya data sing dipikolehi utawa diproses dening situs kasebut bakal ilang);
  • oposisi (bisa mbantah pangolahan data kapan wae);
  • portabilitas (dheweke bisa njaluk data kasebut, utawa ditularake menyang pemilik liyane sing dituduhake, ing format sing wis kabentuk, umume digunakake lan bisa diwaca dening piranti otomatis). Salajengipun, miturut seni. 7, par. 3, GDPR, hak mbatalake idin bisa ditindakake sawayah-wayah, tanpa prasangka ukum kanggo perawatan adhedhasar idin sing diwenehake sadurunge.

Pungkasan, para pengunjung duwe hak menehi komplain karo Otoritas Pengawas, sing ing Italia minangka Penjamin Perlindhungan Data Pribadi.

Yen pengunjung ngerti manawa ana sing salah, dheweke bisa menehi peringatan marang kontroler lan dheweke bakal njupuk tindakan sing pas.

Bisa mlebu peraturan sektor anyar, uga pemeriksaan lan nganyari layanan sing tetep kanggo pangguna, bisa nyebabake kebutuhan kanggo ngganti cara lan istilah sing dijelasake ing Pemberitahuan iki.

Mula bisa uga manawa dokumen iki bisa uga ngalami owah-owahan.

Kita bakal nerbitake pangowahan ing Kabar iki ing kaca iki, lan yen cocog, kita bakal menehi notifikasi babagan kabar sing luwih katon.

Versi sadurunge informasi iki, ing kasus apa wae, bakal diarsipake kanggo ngidini konsultasi.

Maca uga ► Kebijakan privasi