Pot Odds Calculator

Pot Odds Calculator: Tindakake keputusan sing tepat ing game poker online!

Pot Odds Calculator minangka piranti lunak kanggo sistem Windows sing digunakake kanggo nemtokake kenyamanan utawa nelpon taruhan lawan nalika main awis poker Texas Hold'em.

Dadi, aja ngomong babagan turnamen, nanging babagan game kasebut yen ana perubahan utawa ewonan euro mabur adhedhasar level blinds.

Kanggo penak, kita bakal nemoni pangowahan cilik, uga amarga semangat ThatsLuck dudu kanggo nglatih hiu meja ijo, nanging luwih becik nglatih pangguna supaya tetep milih sing paling apik, ora preduli game dianggep.

Sadurunge terus eling yen ing ThatsLuck sampeyan uga bakal nemokake konten gratis, yen sampeyan pengin nganyari babagan publikasi langganan saluran ing ► YouTube.


Cara ngetung kemungkinan pot poker online: nggunakake piranti lunak

Sawise sampeyan ndownload lan mbongkar file zip ing desktop, sampeyan mung kudu miwiti eksekusi lan program bakal siyap digunakake langsung.

piranti lunak poker online, poker online, poker online, komputer, poker, poker online, poker online, poker online, poker online, poker

Nalika ndeleng gambar saka Pot Odds Calculator iku unik lan ngemot kabeh fungsi pitungan sing diwenehake.

Malah ukuran jendhela wis sengaja dikandhani, iki supaya bisa nyedhiyakake program ing cedhak jendela meja game tanpa nyerang desktop banget.

Ayo langsung ndeleng conto panggunaan sing praktis: ayo ngomong yen sampeyan lungguh ing meja watesan mikro sing diarani, utawa tabel sing jumlah blinds kasebut sen.

Sampeyan bisa uga bakal katon aneh kanggo sampeyan, nanging aku asring krungu manawa watesan mikro saiki dadi level sing paling bisa dimainake, amarga ing level paling dhuwur katrampilan para pemain kanggo sing apik utawa sing padha padha lan mulane mung ruang poker sing entuk matur nuwun kanggo garu. ing dhuwit sing ditangani.

Ayo bali conto: Sampeyan nyekel Q lan J kanthi papan sawise giliran 5-10-K-2.

Ing wektu tartamtu, sawise muter lan muter, pamuter sadurunge totohan 10 sen lan sampeyan duwe gambar loro-lorone klasik ing tangan sampeyan, yaiku yen 9 utawa A metu, sampeyan bakal nutup titik lan bisa uga menang tangan.

pot-odds-calculator-02

Pot iki 90 sen: apa bener yen diarani taruhan 10 sen sadurunge kali?

Maksudku kanthi bener, ing jangka jangka panjang pilihan duwe bathi (EV +).

Adhedhasar apa sing dicritakake Pot Odds Calculator jawabane YA, amarga yen sampeyan ndeleng gambar program kanthi 8 out (8 kertu sing nggawe sampeyan nutup titik, yaiku papat 9 lan patang Aces), Pot kudu paling ora 47 sen kanggo nelpon nang 10 sen ing Turn sadurunge Kali lan amarga pot 90 sen, panggilan kasebut mesthi bener.


Serat

Dadi pungkasane kita bisa ngomong kaya ngono Pot Odds Calculator bisa digunakake kanthi mesthi nggawe keputusan sing paling apik, utawa sampeyan bisa tetep mbukak ing jejere meja sajrone game, lan nggunakake mung yen tangan penting kudu nggawe keputusan sing angel.

Kabeh jelas? Siji-sijine perkara sing sampeyan kudu sinau kanggo ngetung mental kanthi cepet yaiku metu kanggo nutup titik; contone, nganggo pasangan ing tangan kanggo nggawe telung jinis, dhuwit sampeyan mung 2, kanggo nutup flush kanthi 2 kertu ing papan bolongan yaiku 9 (yaiku 13 dikurangi 2 lan 2 ing papan), lan liya-liyane ing, ing jaring sampeyan bisa kanthi gampang nemokake tabel sing wis digawe kanthi data kasebut.