Nowgoal Data Grabber

Cara nggawe arsip statistik karo Nowgoal Data Grabber

Sampeyan pengin ngerti carane nggawe langsung arsip statistik target kanggo taruhan taruhan online sampeyan?

Piranti lunak taruhan olahraga anyar iki diarani Nowgoal Data Grabber lan intine minangka panambang data, ing pangertene nyambung langsung menyang situs statistik sing kondhang Nowgoal.com lan kanthi otomatis ngekstrak seri data saka kaca situs iki, kayata jumlah gol sing dicetak lan asil pungkasan saka pertandingan.

Ing prakteke, bisa ngekstrak data luwih saka 10 taun kepungkur, matur nuwun Nowgoal Data Grabber bakal bisa nggawe raksasa arsip statistik, migunani banget kanggo kabeh wong sing ngawasi paramèter sing ana gandhengane karo target tim sajrone pertandingan lan sing jelas nang adhedhasar data kasebut.

Sadurunge terus eling yen ing ThatsLuck sampeyan uga bakal nemokake konten gratis, yen sampeyan pengin nganyari babagan publikasi langganan saluran ing ► YouTube.

apuestas en línea, les paris en ligne, taruhan online, Online-Wetten, Cathetan Suku, オ ン ラ イ ン 賭博, 网上 博彩


Cara nggawe arsip statistik target: epangumpulan data

Sadurunge miwiti bangunan dhewe arsip statistik target, ayo miwiti kanthi ndeleng data apa sing bakal bisa diekstrak kanthi otomatis kanthi klik kanthi gampang saka piranti lunak anyar iki ThatsLuck:

  • tanggal pertandingan;
  • wektu pertandingan;
  • juara referensi;
  • jeneng tim tuan rumah;
  • jeneng tim sing ngunjungi;
  • jumlah gol sing dicetak dening tim tuan rumah;
  • jumlah gol sing dicetak dening tamu;
  • gunggung gol sing dicetak ing pertandingan kasebut;
  • asil pungkasan babagan jumlah total gol;
  • asil pungkasan ing babagan tandha 1-X-2.

Cara nggawe arsip statistik target: piranti lunak

Aku miwiti langsung karo katrangan program: item pisanan ing ndhuwur Sambungan String ora kudu diganti babar pisan, amarga iku tali sambungan menyang situs Nowgoal.com

apuestas en línea, les paris en ligne, taruhan online, Online-Wetten, Cathetan Suku, オ ン ラ イ ン 賭博, 网上 博彩

Le statistik target dheweke diekstrapolasi saka kaca sing ana gandhengane karo gaweyan buku sing misuwur Bet365; kanggo sampeyan sing pengin nyoba, kanthi beda-beda bagean saka teks sing ditulis jeneng bookmaker, mesthine bisa uga extrapolate data saka bookmark liyane.

Sanalika ing ngisor iki sampeyan nemokake lapangan Pilih interval interval ing endi sampeyan kanthi praktis bakal ngetik dina (tanggal) sing pengin sampeyan ekstrak, kayata yen sampeyan pengin ngekstrak kabeh pertandingan ing taun 2019, sampeyan kudu ngetik 01/01/2019 ing lapangan pertama lan 31 / 12/2019 ing nomer loro.

Banjur klik ing tombol ing sisih tengen tanggal (Data Grabber).

Mungkasi, sampeyan ora prelu nindakake perkara liya, amarga Nowgoal Data Grabber bakal nyambung langsung menyang situs Nowgoal (ing sisih kiwa layar sampeyan bakal bisa ndeleng kaca situs sing bakal dibukak) lan saben dina bakal ngekstrak kabeh data sing sampeyan minat!

apuestas en línea, les paris en ligne, taruhan online, Online-Wetten, Cathetan Suku, オ ン ラ イ ン 賭博, 网上 博彩

Sawise prosedur ekstraksi rampung, sampeyan bisa nyimpen arsip, mbukak arsip sing disimpen sadurunge, utawa mbusak kabeh data sing dijupuk.

Contone, yen sampeyan wis miwiti ngekstrak data setaun (aku nyaranake sampeyan ngekstrak saben wulan sekaligus), sampeyan bisa mbukak utawa nyimpen arsip, nerusake penambangan data sing sadurunge diganggu; mula bisa nindakake ekstraksi sebagean dina, minggu, wulan, lsp.

Kanthi tombol panah kiwa / nengen sampeyan uga bisa nggulung cathetan saka pisanan nganti pungkasan, ngurutake kanthi nambah tanggal (Pesenan miturut Tanggal) lan, kanthi tombol ing sisih tengen, sampeyan bisa mbukak folder ing ngendi kabeh arsip disimpen (ing format Akses db).


Nowgoal Data Grabber: vs.Konversi arsip ing Excel

Ing sisih tengen tengen sampeyan bakal nemokake kunci sing paling penting, sing ngidini sampeyan nyimpenarsip statistik target dijupuk ing format sing kompatibel karo Excel.

Yen wis rampung, sampeyan bisa mbukak file maneh ing Excel lan nglamar kabeh filter sing kasedhiya, sampeyan bisa nganalisa kanthi rinci statistik target tim kanggo nyetel taruhan taruhan online kanthi luwih apik.