Money Zone Calculator

Ngetung area hadiah turnamen poker online

Yen durung dadi hiu meja ijo lan sampeyan kepengin ngerti kepiye carane entuk zona dhuwit saka turnamen saka poker online, piranti lunak gratis Money Zone Calculator bisa nindakake kanggo sampeyan.

Kasunyatane, utamane, utamane yen para pemula, para pemain turnamen poker Texas Hold'em ora duwe pikiran apa tujuan pertama lan paling penting sing kudu digayuh, yaiku ora menang ing turnamen (sing mesthi bakal teka mengko), nanging paling ora entuk hadiah lan pulih investasi sing digawe kanthi tuku (ragad registrasi).

Sadurunge terus eling yen ing ThatsLuck sampeyan uga bakal nemokake konten gratis, yen sampeyan pengin nganyari babagan publikasi langganan saluran ing ► YouTube.


A ngawula cosa Money Zone Calculator?

Apa gunane banjur Money Zone Calculator? Mesthi wae kanggo ngoptimalake tumindak ing tabel: yen ing titik tartamtu ing turnamen poker sampeyan wis rata-rata tumpukan (utawa luwih dhuwur) kanthi tumpukan rata-rata pemain sawise bubble bubble (yaiku nalika ngilangi pemain pungkasan sadurunge zona hadiah), bisa uga sampeyan bisa mbatesi game kanthi melu apa wae (amarga sanajan karo AA ing 20% ​​kasus sampeyan bisa kalah), nganti tekan zona dhuwit turnamen kita saka poker.

Kasunyatane, pendekatan sing konservatif iki wis dibahas ing postingan khusus kanggo piranti lunak ► Final Table, ing endi kalkulator sing padha wis kalebu Money Zone Calculator, mung bedane yen ing versi iki sampeyan uga bisa ngatur turnamen kanthi rebuys lan addons.


Cara ngetung zona dhuwit turnamen poker

piranti lunak poker online, poker online, poker online, komputer, poker, poker online, poker online, poker online, poker online, poker

Cukup ketik ing program data sing wis sampeyan ngerti (miwiti tumpukan, nomer pemain, kursi sing dibayar, lsp) banjur pencet tombol kasebut Calc Stack Rata-rata sampeyan bakal ngerti langsung rata-rata Kripik kanggo zona dhuwit lan sing kanggo meja final turnamen poker sampeyan.

Ora perlu diucapake maneh, yen ing sawetara turnamen matur nuwun Money Zone Calculator Aku ngerti yen aku duwe rata-rata tumpukan kaping pindho kanggo hadiah, luwih dhisik aku nggawa asil banjur, yen kahanan kasebut dibutuhake, aku terus maneh karo kabeh!