Final Table

Final Table: carane entuk meja final turnamen poker

Apa sampeyan wis kepingin weruh carane entuk meja final turnamen poker? Coba gunakake cara iki lan sampeyan bakal bisa ndeleng Final Table kejutan ora bakal kurang!

Kanthi piranti lunak anyar iki, aku menehi alat kanggo sampeyan supaya luwih asring nyoba tabel final turnamen poker online menehi wektu angel kanggo profesional nyata!


Final Table: asal saka cara

Sistem game iki diilhami dening metode David Sklansky sing misuwur.

Yen sampeyan ora ngerti crita iki, ngerti manawa kabeh diwiwiti nalika pemain kasebut matématikawan David Sklansky, ditelpon karo kancane, sing duwe macem-macem kasino ing Las Vegas: telpon kasebut njaluk tulung kanggo nglatih puteri taipan kasebut, amarga turnamen WSOP sing misuwur (World Series of Poker).

Pancen dudu tugas sing gampang, adoh banget! Mula Sklansky mutusake nggawe cara sinau sing gampang lan cepet, sing bisa ngetutake sapa wae, adhedhasar (adhedhasar tabel) mung ing rong tumindak sing bisa ditindakake: kabeh utawa lempitan.

Kanggo kabeh rincian babagan cara asli Sklansky, aku ngajak sampeyan nggoleki Google kanthi gampang.

Cara liyane sing diandharake ing kene, wis padha karo Sklansky sing kasunyatane ngakoni (nanging mung udakara 80% kasus), loro tumindak kasebut sadurunge dideleng saka lipatan / kabeh, nanging kaya sing bakal dideleng mengko, adhedhasar alesan sing beda banget.

Logika ing mbalikke metode iki ngidini wong sing ngetrapake ngilangi pemain sing paling apik, nyuda praktis saben kauntungan ing game pascobol lan ngidini malah sing kurang pengalaman ngalahake pemain sing paling trampil.


Final Table: Ling logika strategi

Tujuane saka Final Table, yaiku saka tekan ing tabel final tetep pancene rata-rata (rata-rata) karo Kripik lan sing paling penting bisa muter sawetara tangan sabisa.

Nopo nopo Alasane gampang: yen sampeyan duwe loro aces, sampeyan kudu ngerti yen sampeyan mlebu kabeh lan ana mungsuh sing nelpon karo KK, sampeyan duwe kemungkinan menang 80%.

Duwe kemungkinan 80% ing sisih sampeyan apik banget, nanging iki ora ateges sampeyan bakal menang 100%, nanging luwih becik 80%, rata-rata saben 10 kaping kedadeyan iki, sampeyan bakal menang 8 kali lan bakal kalah kaping 2.

Ing turnamen, beda karo game awis, kalah kabeh meh kabeh bakal diilangi, dadi sanajan sampeyan duwe loro aces, sampeyan kudu ngerti yen sampeyan kudu kalah kanthi rata-rata paling ora siji saka kaping lima nglawan pemain sing duwe liyane pasangan ....

Pungkasane, yen sampeyan muter kurang, sampeyan uga ora bisa nemoni tangan sing nggawe sampeyan metu.

Nanging apa jumlah minimal tangan sing kudu sampeyan lakoni menyang meja final turnamen?


Cara nyedhaki tabel final turnamen poker: inomer dobel

Kanggo luwih ngerti konsep kasebut, ayo njupuk conto sing praktis: ing turnamen online karo 1.000 peserta lan 1.500 chip wiwitan, kita bakal duwe rata-rata chip ing tabel final (yen kalebu 9 pemain), yaiku (1.000 * 1.500): 9 = 166.666 kripik.

Pitakon penting yaiku: pinten tangan sing kudu diputer paling ora kanggo nggayuh tumpukan kasebut?

Wangsulane gampang: mung 7 tangan (tikel 1.500 * 2 * 2 ... sampeyan luwih saka 166.666 sawise 7 dobel).

Temenan amarga akeh alasan sampeyan ora bakal bisa nindakake 7 dobel berturut-turut lan kabeh tumpukan, nanging kaya sing sampeyan deleng, bisa main lan mung main kaping pindho, sampeyan pancen bisa tekan meja final!

Program sing dakgawe nyedhiyakake strategi sing spesifik kanggo nggayuh tujuan iki.

Sejatine aku milih seri tangan sing bakal dimainake meh kabeh adhedhasar nomer mungsuh aktif ing meja.

Pilihan kasebut kaya Final Table kita meh mesthi duwe keuntungan statistik tartamtu tinimbang mungsuh, kanthi statistik manawa lawan kita, sing nyebut kabeh kita, bakal luwih akeh kerugian tinimbang kauntungan, mula dewan bisa menehi kejutan utawa ora, nanging paling ora kita bakal luwih kerep miwiti entuk keuntungan utawa kerugian lan iki ing jangka jangka panjang tegese ngasilake!


Cara menyang meja final turnamen poker: l gameoose utawa kenceng?

cunt Final Table amarga tumpukan sampeyan mudhun amarga tirai sing ana gandhengane karo rata-rata, game sampeyan bakal luwih longgar (terbuka), yen sampeyan kanthi rata-rata pilihan tangan sing cocog kabeh bakal luwih sempit (game ketat).

Kajaba iku, ora kaya cara Sklansky, sampeyan uga bakal muter tangan ndeleng flop lan mutusake arep pindhah ing utawa melu.

Sanajan minangka cara sing gampang banget, sampeyan bakal ngerti manawa mbutuhake disiplin sing ketat lan ora gampang digodha dening sawetara wong ing njaba kothak, luwih-luwih yen sampeyan isih duwe sawetara chip lan sampeyan dilayani. sawetara tangan sing katon apik nanging bakal dadi luwih elek tinimbang mungsuh sing bakal nelpon, yaiku cukup kanggo ngilangi.

Luwih nggawe tumpukan erode saka blinds nganti pungkasan, nanging ora nate nggawe gerakan sing ora diduga Final Table, coba lan sampeyan bakal duwe sawetara kejutan sing nyenengake!

Temenan sapisan tekan meja pungkasan sampeyan kudu nglirwakake cara lan muter paling apik, kanthi ngerti manawa sampeyan wis duwe kursi hadiah sing dijamin.

Sawise introduksi sing dibutuhake, pungkasane ayo ndeleng cara program digunakake.


Cara nggunakake Final Table

Iki minangka layar utama, uga siji-sijine Final Table.

Kolom ing sisih kiwa ngemot dhaptar vertikal saka tangan mung sing bisa diputer (mula A9 nganti AA).

piranti lunak poker online, poker online, poker online, komputer, poker, poker online, poker online, poker online, poker online, poker

Kanggo nggunakake program, cukup lebokake tumpukan ing 'Stack'Nalika nampa salah siji tangan iki lan turnamen turnamen rata-rata ing panel'AVG', sing bisa dipikolehi kanthi gampang ing ruangan poker wae kanthi ngeklik panel informasi turnamen.

Sawise ngetik 2 data iki, klik ing tombol Verifikasi Serangan! lan salah siji saka sepuluh kolom putih bakal murup kanthi warna sing beda lan nuduhake apa sing kudu ditindakake.

Dadi, yen sampeyan miwiti turnamen karo Stack 1500 lan rata-rata (AVG) turnamen kasebut 1500 lan sampeyan nampa KK sampeyan bakal nyetel kaya ing ngisor iki:

  • yen sawise sampeyan luwih saka 6 pemain kudu ngobrol (Aku ngelingake sampeyan yen program kalibrasi mung kanggo turnamen kanthi tabel 9 peserta kalebu sampeyan) sampeyan kudu melu (ya bener, melu KK lan lali);
  • yen 6 utawa kurang pemain kudu ngomong sawise sampeyan, bukak kabeh tanpa wektu tundha.

Iku kabeh! Mangkono uga kanggo kabeh tangan liyane, cukup lebokake tumpukan, tumpukan rata-rata banjur klik tombol centhang; adhedhasar kolom sing murup, sampeyan bakal maca kanthi horisontal (adhedhasar jumlah pemain sing durung bisa ngomong) apa sing kudu sampeyan lakoni.


Cpemain aktif ing meja

Yen kanthi sengaja sadurunge giliran sampeyan wis ana kenaikan gaji utawa kabeh, pemain iki (utawa kasebut luwih saka siji), dianggep bakal ngomong sawise kita, mula bali menyang conto ing ndhuwur, yen sampeyan duwe KK lan kolom nomer loro surem (kaya ing gambar) lan ana kenaikan pangkat sadurunge kita lan sawise kita 5 pemain isih kudu ngobrol, 5 + 1 = 6 dadi: Allin!

Yen tinimbang ing kasus sing padha sadurunge ana ngundhakake lan nelpon lan nalika giliran kita sawise 5 pemain isih kudu ngobrol, kita kudu: 1 (ngundhakake) + 1 (nelpon) + 5 (ora dingerteni) = 7 lan mulane 'lempitan', kaya ramalan kolom kapindho ing baris horisontal tangan KK.

Dadi, iki cara kanthi ringkes, ayo saiki ndeleng apa nilai FC lan M% liyane sing sampeyan tingali ing gambar kasebut digunakake.


Cara nyedhaki tabel final turnamen poker: lIndikator 'M%

Nilai M% (ora bisa dimodifikasi) negesake persentase tumpukan sampeyan babagan rata-rata turnamen, dadi yen tumpukan sampeyan 2.000 chip nanging rata-rata kabeh pemain liyane 4.000, tegese M% sampeyan bakal 50% tinimbang turnamen kasebut lan dobel bakal cepet banget, nyatane saka 50% mudhun, game sampeyan bakal adhedhasar kolom pungkasan ing sisih tengen lan mula bakal 'mbukak' (longgar).

Saliyane, yen tumpukan sampeyan 5.000 chip lan rata-rata pemain liyane 3.000, regane M% bakal 166% lan kolom kapisan bakal nyuda, supaya sampeyan bisa main, luwih tinutup, utawa ' ultra ketat '.


Final Table: iparamèter FC

Nilai FC tegese 'torsi factor' lan negesake persentase persis tumpukan saiki (5% persis).

Apa tujuane? Yen sampeyan ditangani pasangan, sampeyan wis ngerti apa sing kudu ditindakake adhedhasar pola sing sampeyan ngerti, nanging pasangan uga bakal dadi telu jinis kadang (udakara 12%), mula sanajan pola kasebut kandheg, nanging ndeleng gagal biaya sampeyan paling ora utawa kurang saka nilai sing dituduhake dening faktor FC, aturane yaiku nelpon.

Yen sampeyan nggegirisi telung jinis ing sendhot, sampeyan bakal pindhah kabeh (monggo, ora muter alon-alon!) Bab sing padha yen sampeyan ora nutup telung jinis, nanging pasangan sampeyan luwih dhuwur tinimbang telung kertu ing sandal (contone: sampeyan duwe loro puluhan lan gagal 2-4-8), ing kabeh kasus, sampeyan mriksa nganti bisa ditampilake utawa melu taruhan minimal mungsuh.


Cara nyedhaki tabel final turnamen poker: mkalkulator zona siji

Kanthi ngeklik simbol panah biru / kuning ing sisih tengen, kalkulator cilik nanging migunani katon utawa ilang ing sisih ngisor program, kanthi ngetik total pemain ing turnamen lan jumlah kursi sing dibayar, kanthi ngeklik ing tombol Calc AVG Stack, bakal dadi Sampeyan bisa ngerti persis tumpukan kanggo nggayuh kursi hadiah lan tumpukan kanggo njamin kursi ing tabel final.

piranti lunak poker online, poker online, poker online, komputer, poker, poker online, poker online, poker online, poker online, poker

Data kasebut bakal migunani banget kanggo ngembangake strategi dolanan alon-alon sadurunge gelembung bubu, yaiku nalika pamuter pungkasan sadurunge zona dhuwit diilangi.


Serat

Caranipun Final Table rampung ing kene, kan? Aku yakin manawa ana akeh statistik lan kanggo miwiti praktik minimal, aku saranake sampeyan nyoba ing turnamen mini sit & go kanthi ora kurang saka 3 tabel (27 pemain) kanthi ketat 'tumpukan cendhak' jinis

Turnamen sing paling cocog karo strategi iki pancen 'tumpukan jero' lan level durasi sing dawa banget (struktur pro).