Credits

Hak Cipta Gambar

Kabeh gambar sing ditampilake ing situs utawa digunakake ing piranti lunak lan ebook wis ditemokake online ing situs sing ngidini digunakake uga kanggo tujuan komersial.

Yen ana kesalahan, utawa yen sampeyan duwe gambar lan yakin yen digunakake kanthi ora bener, kirim email menyang info @thatsluck.com, supaya kita bisa langsung nyopot.

Ora arep ThatsLuck.com nggunakake utawa nampilake gambar hak cipta.

Sumber gambar utama sing digunakake

  • https://unsplash.com
  • https://publicdomainvectors.org
  • https://smartmockups.com
  • https://pixabay.com
  • https://kaboompics.com
  • https://www.pexels.com

Panutup ngarep manual ebook: Las Vegas – Foto di Suyash Dixit da Pixabay

Hak Cipta Video
Video ing homepage kasebut nduweni lisensi Creative Commons. Info panganggit.

Hak Cipta Logo & Merek Dagang 
Kabeh merek dagang kalebu pamilik sah: merek dagang, logo pihak katelu, jeneng produk, jeneng dagang, perusahaan lan jeneng perusahaan sing kasebut, minangka merek dagang saka pamilik utawa merek dagang pamilike sing kadhaptar dening perusahaan liya lan digunakake mung kanggo panjelasan, tanpa tujuan apa wae nglanggar hak cipta sing berlaku.
Indikasi merek dagang lan logo kasebut ing ndhuwur bisa digunakake mung kanggo tujuan deskriptif konten, kaya sing diatur karo undang-undang saiki.