Cash Game Allin Checker

Cash Game Allin Checker: Ngetung rintangan sadurunge nelpon kabeh ing game awis poker online

Sampeyan wis ngerti pentinge ngetung kemungkinan sadurunge nelpon a kempal al poker online?

Ing kene kita siyap kanggo nggodha nasib kanthi piranti lunak anyar kanggo ngetung Kemungkinan kanggo menang a kempal menyang Texas Hold'em.

Sadurunge terus eling yen ing ThatsLuck sampeyan uga bakal nemokake konten gratis, yen sampeyan pengin nganyari babagan publikasi langganan saluran ing ► YouTube.

Kaping pirang-pirang kali ana ing ngarepe preflop mungsuh, luwih-luwih yen sampeyan ora duwe tangan ndhuwur, apa sampeyan wis ngalami dilema sing paling klasik: Telpon utawa Fold?

Matur nuwun kanggo Cash Game Allin Checker sampeyan ora bakal duwe mamang maneh!

Program poker online iki bakal mbantu sampeyan ngerti manawa telpon pungkasane, temenan ing jangka panjang, duwe ekspektasi positif babagan kas (EV +).

piranti lunak poker online, poker online, poker online, komputer, poker, poker online, poker online, poker online, poker online, poker


Ngetung rintangan ing poker: gunakake ing meja ijo

Cara migunakaké Cash Game Allin Checker? Sederhana banget: cukup ngetik ing rong lapangan Tangan Miwiti kertu wiwitan lan centhang pilihan Cocog / Ora Cocog apa kertu kasebut cocog utawa ora.

Ing lapangan Mungsuh (Mungsuh aktif ing meja), sampeyan bakal ngetik nomer pemain sing kudu ngomong sawise sampeyan, kalebu mesthine pemain sing mlebu kabeh.

Pungkasane, ing lapangan Jumlah Telpon, sampeyan kudu ngetik biaya telpon pungkasan.


Ngitung kemungkinan: ckabeh utawa lempitan?

Kanthi ngeklik tombol kasebut Priksa kasempatan sampeyan, sampeyan ora mung bakal ndeleng persentasi kemenangan ing tangan sampeyan (Win%), nanging sing bakal nemtokake tumindak pungkasan yaiku nilai sing dilaporake ing kothak Panci kudu, amarga yen jumlah pot paling ora (paling ora) sing dituduhake dening Cash Game Allin Checker, sampeyan bisa kanthi yakin nelpon kabeh mungsuh, sanajan sampeyan duwe rong kertu sing katon mung sithik.

Ngopo Amarga yen contone nggunakake piranti lunak iki kanggo poker online, sampeyan bakal weruh manawa nganggo tangan 8 lan 7 sing cocog karo 5 mungsuh, sampeyan bakal menang 14% wektu, yen main kabeh iku regane 2,5 euro (utawa dolar) lan pot dhisik telpon sampeyan paling ora 18 euro, tegese sampeyan kanthi efektif nyelehake 14% jumlahe ing pot sadurunge sampeyan nelpon, mula ing wektu sing suwe iki bakal menehi keuntungan ekonomi, padha karo kaluwihan pot dibandhingake karo dietung 18 euro saka piranti lunak kasebut. 

Kanggo nyoba sawetara strategi anyar, contone, sampeyan bisa nggunakake alat iki ing game mikro online mbatesi game poker, kanggo bener lan nelpon (utawa ngasilake) mung garis sing duwe karakteristik sing dibutuhake, kanthi jaminan matematika kanggo entuk bathi jangka panjang. (EV +).

Apa sampeyan seneng program saka ThatsLuck? Aja lali kesempatan kanggo nganyari ing publikasi lan langganan ► Saluran Youtube, sampeyan bakal dilaporake kanthi nyata babagan kabeh warta piranti lunak ing portal kasebut.