Betting Tipster

Piranti lunak kanggo nemokake taruhan regane ing taruhan online

Sanajan sampeyan wis duwe taruhan online, piranti lunak taruhan olahraga asli iki bisa uga migunani banget kanggo mbantu sampeyan ngerti carane golek ing misuwur taruhan regane.

Kita asring maca online manawa kemungkinan nyata sawijining acara wis kalebu ing kemungkinan pamilik toko buku, sing mesthi nguntungake kanthi nggunakake pajak (premi).

Betting Tipster nawakake sampeyan kemungkinan, yen sampeyan wis ngisi perkiraan (persentase) saka macem-macem acara ing pratandha 1-X-2 lan kemungkinan relatif sing ditawakake dening para bookmaker, kanggo nyorot kemungkinan sing, miturut teori, Bookmaker nawakake sampeyan menyang persentasi mbayari mupangati.


Cara golek taruhan regane: nggunakake Betting Tipster

Sawise sampeyan ndownload program lan ngluncurake eksekusi sing ana ing folder, sampeyan bakal bisa ndeleng ing ngarep siji-sijine jendhela program, ngemot macem-macem kolom sing bakal diketik data.

apuestas en línea, les paris en ligne, taruhan online, Online-Wetten, Cathetan Suku, オ ン ラ イ ン 賭博, 网上 博彩

Ing sisih kiwa program (Estimasi Sampeyan) prakiraan sampeyan bakal dikatutake minangka persentasi kemungkinan asil 1-X-2 saka pertandingan bal-balan.

Nanging, ing sisih tengen (Peluang Buku) sampeyan bakal mlebu kemungkinan sing ditawakake kanggo sampeyan saben kemungkinan asil.

Sawise rampung, klik ing tombol ing ngisor iki (Verifikasi Cocogake Odds) lan program bakal kanthi otomatis nerusake mbandhingake kemungkinan sing ditawakake karo ramalan sampeyan.


Cara golek taruhan regane: dngresiki kuota saka premium

Sejatine piranti lunak iki kanggo golek taruhan regane kanggo totoan olahraga kanthi otomatis ngresiki kemungkinan sing ditawakake dening bookmaker saka pajak ditrapake lan, yen wis mbandhingake persentase nyata sing diramal dening Bookmaker karo persentase sing wis diramal lan dilebokake, bakal mriksa manawa kemungkinan peluang sing ditawakake luwih murah utawa luwih dhuwur, babagan pembayaran, tinimbang perkiraan acara sing dikarepake kanggo totohan. 

Kanthi cara iki, yen sampeyan bisa nggawe perkiraan sing luwih apik tinimbang sing nggawe bookmaker, ing jangka menengah / dawa sampeyan mesthi bakal duwe kaluwihan!  

Yen rintangan sing ditawakake dening bookmaker luwih gedhe tinimbang perkiraan sampeyan, kothak kemungkinan sing cocog bakal dadi ijo kaya ing conto gambar, nuduhake kesempatan taruhan amarga duwe nilai sing diarepake positif (EV +).

Singkat kasebut minangka fungsi sing gampang nanging migunani kanggo piranti lunak taruhan iki, Betting Tipster nyedhiyakake kemampuan kanggo ngatur nganti 6 acara, nanging sampeyan uga bisa nggunakake kanthi aman kanggo verifikasi match siji.