Betting Probability Calculator

Betting Probability Calculator: carane ngetung kemungkinan nyata menang kanthi online

Menurut sampeyan sepira gunane kanggo dompet sampeyan ngetung kemungkinan menang nyambung?

Aku bakal ngomong yen dhasar lan piranti lunak Betting Probability Calculator iku apik kanggo game apa wae, amarga iku kalkulator statistik, amarga bisa kanggo ngetung para kraton kasempatan statistik yen kedadeyan sing sampeyan bisa entuk dhuwit bisa kedadeyan.

Sadurunge terus eling yen ing ThatsLuck sampeyan uga bakal nemokake konten gratis, yen sampeyan pengin nganyari babagan publikasi langganan saluran ing ► YouTube.


Ngitung kemungkinan menang: entri data

Gunakake Betting Probability Calculator pancen gampang banget lan intuisi, sampeyan mung kudu nyisipake ing kothak pisanan ing sisih ndhuwur Acara P% persentase acara (sing bakal kita enggal bali) lan ing rong lapangan liyane (Hit lan Tranche) wis ping pira sampeyan menang (Hits) utawa luwih becik, pinten kaping pinten sampeyan pengin verifikasi manawa bisa menang kanthi troke stroke, nilai sing bakal sampeyan lebokake ing kothak Tranche.

apuestas en línea, les paris en ligne, taruhan online, Online-Wetten, Cathetan Suku, オ ン ラ イ ン 賭博, 网上 博彩

Ing lapangan tiron sampeyan bakal ngetik kaping pira sampeyan pengin kalkulator nindakake tes banjur pencet tombol Ngitung sampeyan bakal duwe persentase sortie saka acara iki.


Ngetung kemungkinan menang: etuladha petungan

Ayo langsung menehi conto kepiye kanggo ngetung sampeyan kasempatan kanggo menang: sepisanan babagan kemungkinan sampeyan kudu ngetik, kaya sing wis kasebut ing ndhuwur, persentasi acara sing pengin dianalisis.

Yen sampeyan main roulette, cukup ketik persentase sing diwilang kanthi mbagi nomer sing duwe kesempatan sing pengin dianalisis kanthi 37 (roulette Prancis) utawa 38 (Rol kaping pindho nol Amerika).

Contone, yen sampeyan nganalisa kasempatan sederhana kayata abang / ireng utawa malah / ganjil, cukup karo kalkulator normal 18 dibagi 37 lan tikel asil dadi 100.

Sampeyan bakal ngetik angka iki ing kolom kapisan Acara P% (kemungkinan acara kasebut).


Ngetung kemungkinan kanggo roulette Prancis

Kemungkinan sederhana: 18/37 = 0,4865 * 100 = 48,65;
Welasan / Kolom: 12/37 = 0,3243 * 100 = 32,43;
Sestine: 6/37 = 0,1621 * 100 = 16,21.

Yen sampeyan pengin mriksa acara taruhan olahraga, luwih dhisik kudu ngubah kemungkinan dadi persentase.

Kanggo nindakake iki, pitungan prasaja bakal cukup: 1 mbagi kemungkinan lan tikel asil dadi 100.


Conto konversi kanggo rintangan olahraga

Peluang = 2,00: 1/2 = 0,50 * 100 = 50;
Peluang = 2,75: 1/2,75 = 0,3636 * 100 = 36,36;
Peluang = 3,50: 1 / 3,50 = 0,2857 * 100 = 28,57.

Kanggo taruhan, ati-ati, amarga kemungkinan sing sampeyan temokake ing bookmaker mesthi kalebu premium, mula sing aneh kasebut kudu diresiki saka pajeg sing ditrapake bookmaker, utawa ora, gumantung karo jinis analisis sing pengin ditindakake.

Ing lapangan Hits, kaya sing wis kasebut sadurunge, sampeyan bakal ngetik jumlah hit sing menang lan Tranche minangka dawa tes individu sing pengin ditindakake.

Contone, yen sampeyan pengin ngerti, babagan roulette abang lan ireng ing roulette, kemungkinan sing ana ing tranche 100 hits kanggo menang 50, cukup ketik 48,65 ing kothak pisanan (kemungkinan saben stroke abang / ireng) , 50 ing lapangan Hits lan 100 ing lapangan Tranche.

Sawise tombol dipencet Ngitung sampeyan bakal meh ngerti manawa kemungkinan kira-kira 43%.

Temenan sampeyan bakal bebas nindakake kabeh tes sing dikepengini uga karo nilai liyane.


Ngitung kemungkinan menang: lpentinge asil

Nanging apa gunane ngerti persentase kasebut?

Betting Probability Calculator iku bakal migunani banget amarga macem-macem alasan: yen sampeyan pengin nyetel manuver roulette lan ngerti pirang-pirang warna abang sing bisa diarepake 177% saka 100 stroke (tranco), coba sawetara tes kanthi beda-beda ing lapangan 'Hits' lan sampeyan bakal duwe wangsulan!

Utawa, cara taruhan olahraga menang 634 taruhan tunggal (Hit) saka 1.345 (Tranche) kanthi rata-rata odds 2,25 (Acara P% kanggo dikonversi kaya sing dilapurake ing ndhuwur), apa kemungkinan kedadeyan kasebut?