Bet Shield Calculator

Cara nutupi taruhan ing taruhan online

A ngawula cosa nutupi taruhan kanggo taruhan online?

Ing jargon teknis nutupi taruhan tegese nggawe taruhan kaping pindho, diarani 'taruhan tutup', sing ngidini sampeyan entuk jumlah sing dibayar yen sampeyan ora ngira asil utama sing sampeyan wis milih.

Iki uga diarani taruhan 'parasut' lan biasane ditrapake kanggo nutupi undhak-undhakan yen tim tuan rumah sing sampeyan pilih minangka favorit ora menang ing pertandingan kasebut, bisa uga ngalami wektu ciloko.


Napa nutupi taruhan ing taruhan online?

Pitakon sing apik. Nyatane, yen sampeyan wis nate menang babagan kemenangan ing Juventus ing 1,60 lawan, contone, tim peringkat menengah utawa kurang, kenapa sampeyan kudu nyuda luwih akeh kemenangan sing bakal sampeyan entuk?

Nyatane, yen kamenangan Juventus dikutip ing 1,60 kanthi ngetrapake formula kanggo nutupi undhak-undhakan, aku wis crita babagan ► qui - sing mbayangno dikutip 3,6 - yen saham utama sampeyan kayata 50 euro, sampeyan kudu nambah tambahan 19,23 euro kanggo nutupi awak yen ana ikatan, utawa yen Juventus ora bakal menang, sampeyan bakal entuk 50 euro kasebut saka totohan utama (taruhan utama) yen 19,23 euro saka totohan tutup (totohan tutup), lan temenan sampeyan ora menang apa-apa.

Yen, sampeyan menang taruhan utama, nanging saka menang sampeyan kudu nyuda biaya sing ditanggung kanggo nutupi dasi lan sampeyan uga bisa mikir, mbok menawi, tanpa nyusahake nyusahake, sampeyan bakal cukup kanggo menang kaping pindho kasempatan 1-X jam 1,11 banjur lali.

Amarga matématika dudu panemu lan manawa sampeyan narik selimut ing sisih siji, sistematis bakal nyuda sisih liyane, yen strategi taruhan sampeyan adhedhasar asil siji lan sampeyan bisa ngramal prediksi kasebut, mula sampeyan mesthi nglindhungi taruhan sampeyan. bakal njamin laba investasi sing luwih dhuwur yen menang tinimbang taruhan klasik kanthi kesempatan kaping pindho.

apuestas en línea, les paris en ligne, taruhan online, Online-Wetten, Cathetan Suku, オ ン ラ イ ン 賭博, 网上 博彩

Thanks kanggo piranti lunak iki kanggo totoan online sing wis duweni hak, ora kaget Bet Shield, sampeyan bakal bisa entuk kabeh seri data kanthi cepet kanggo njupuk keputusan sing paling apik lan nutupi taruhan taruhan online kanthi cara sing paling apik.


Gunakake Bet Shield kanggo nutupi taruhan online

Ayo padha langsung ndeleng cara nggunakake piranti lunak iki kanggo taruhan online: ing lapangan Match Odds sampeyan kudu ngetik rintangan sing ditawakake bookmaker kanggo asil pungkasan 1-X-2.

Ing kolom ing ngisor iki sampeyan kudu milih Bet utama (totohan utama sing ditujokake minangka tandha 1-X-2) lan Bet Perisai (tutup taruhan) lan langsung sawise ketik jumlah sing arep sampeyan totohan ing Taruhan Utama (ing gambar sing aku wis simulasi 10 unit).

Pencet tombol Calc sampeyan bakal langsung ndeleng pinten taruhan ing Shield Bet supaya nutupi sampeyan yen ora ana asil saka Main Utama sampeyan.

Ing panel Statistik sampeyan bakal nemokake:

►Jumlah Bet% Jangkoan: bakal dadi persentase kemungkinan yen sampeyan mbalek kanthi totohan; ing conto ing ndhuwur, bakal ana 58% tandha 1 (Taruhan Utama) ditambah 25% tandha X, kanthi total 83% kasus sing bisa kedadeyan.

Persentase kasebut Bet Shield ngetung dheweke net pajeg ditrapake dening bookmaker, mula kudu makili rintangan nyata saka acara.

►Net Unit entuk: pinten unit sing sampeyan entuk yen menang Bet Utama.

►Net% bathi: kaya ing ndhuwur, nanging ditulis minangka persentase.

►Net Unit rugi / bathi: padha karo pira sampeyan menang utawa kalah yen menang Taruhan Shied; regane iki kudu luwih kurang padha karo nol, amarga nyatane yen menang taruhan sekunder, sampeyan ora bakal menang utawa kalah apa-apa.

Matur nuwun kanggo Bet Shield mula sampeyan bakal bisa ngatur taruhan kanthi luwih apik kanthi jangkoan, lan napa ora, sampeyan uga mutusake kanggo nutupi taruhan liyane saka undian, yen nyatane, tinimbang nang ing tandha 1 lan nutupi tandha X, sampeyan pengin ngganti urutan faktor, sampeyan bakal ngerti yen ... asile diganti!

apuestas en línea, les paris en ligne, taruhan online, Online-Wetten, Cathetan Suku, オ ン ラ イ ン 賭博, 网上 博彩

Contone, bayangake (match sing padha karo sadurunge) yen sampeyan pengin totohan tandha X lan nutupi tandha 1, kaya sing bisa dideleng Bet Shield nuduhake sampeyan carane taruhan jangkoan pancen luwih dhuwur (16,39 unit dibanding 3,57 ing kasus sadurunge), nanging uga pangowahan ngasilake luwih saka 18,64% dadi 43,99%!


Beat dealer karo Bet Shield

Kepiye cara paling nggunakake piranti lunak taruhan online iki? Aku ora ngidini aku ngandhani carane muter, aku mung bakal ngandhani apa sing bakal daklakoni: kaya sing wis dak tulis ► ing kiriman iki, yen ora ana kauntungan nyata lan ngelingi cakrawala wektu nalika kita pindhah (wektu cendhak), siji-sijine cara sing bisa nyebabake kerusakan bakul yaiku main kanthi kemajuan sing menang.

Ora preduli apa sing dipilih, sing penting yaiku main acara kanthi probabilitas sing dhuwur banget lan nggawe kabeh taruhan kanggo muter saben dijupuk nganti tekan target tartamtu (mandhiri menang).

Matur nuwun kanggo Bet Shield sampeyan uga bisa ngetung taruhan sajrone pertandingan (taruhan langsung); umpamane, sampeyan bakal weruh yen sampeyan bisa nutupi luwih saka 90% kemungkinan (Total Bet Coverage) kanthi njaga 'Net% gain' luwih saka nol lan baleni kabeh nganti tikel tikel dhisik utawa target sing sampeyan aturake.

Iki minangka strategi sing nyakup sawetara langkah-langkah cilik, nanging aku yakin manawa kabeh iku cukup nyenengake lan sawise iku ora lali yen ana yuta euro kalebu 100 yuta sen! (sing kanggo rekor cocog karo persis 230 ton logam bekas).